Hydraulikmontör


Alftaprodukter har funnits i Alfta sedan 1993 och har i dagsläget 12 anställda. Vi levererar delar och tjänster till skogsmaskiner och mobila maskiner, samt till industrin. Vi utför även service- och maskinbyggnadsuppdrag. Tillsammans ger vi kunden mervärde i form av kompletta systemlösningar, bra service och en hög leveranssäkerhet. Våra kunder finns bland annat inom skogsindustrin samt lokala tillverkningsindustrier.

Vi planerar att under vintern expandera vår verkstad och speciellt avdelningen för renovering av hydraulpumpar och hydraulmotorer. Därför söker vi nu ytterligare en medarbetare.
Alftaprodukter är Certifierade enligt FR2000

Som montör hos oss kommer dina arbetsuppgifter till största del bestå av att, med uppbackning av inköp och teknik, självständigt renovera hydraulpumpar och hydraulmotorer. I arbetsuppgifterna ingår även viss felsökning och service på maskiner.

Vi söker dig som är montör med kunskap och erfarenhet av hydraulik. Kunskaper om elsystem på framförallt fordon är starkt meriterande.
B-körkort är ett krav då vi utför vissa arbeten på plats hos kund, även datorvana är ett krav då vi arbetar med ett datoriserat affärssystem och dokumenterar alla åtgärder som utförs på komponenter.

Anställningen är en tillsvidareanställning med fast lön.

För ytterligare information kontakta Stefan Carlsson tel. 0271-754113, Stefan Hedlund tel. 0271-754115 eller Peter Hammarström 0271-754114.

 Skicka ansökan via e-post till stefan.carlsson@alftaprodukter.se eller via vanlig post till Alftaprodukter, Humlabacken 12. 82240 Alfta. Märk ansökan Hydraulikmontör.

Sista ansökningsdag 2014-10-31

Välkommen med din ansökan!